lekker gamen

Tip goede game key discounter

Gamekeydiscounter.nl biedt de beste game key discounter. Tegenwoordig is het voor games niet meer nodig om geïnstalleerd te worden vanaf een cd of disc. Je kunt het spel of de software heel gemakkelijk installeren door gewoon de gamekey in te voeren in de gratis software die de publisher beschikbaar stelt. 

Gamekey discounter

Wat zijn gamekeys?

Een gamekey code is een unieke serie van tekens waarmee jij legaal complete games en overige software kunt downloaden. Wanneer je in de winkel een spel koopt krijg je meestal een doosje met een cd of disc, een handleiding en een game key welke uniek is om jouw copy van het spel mee te activeren. Tegenwoordig kan je het spel heel simpel installeren door gewoon de game key in te voeren in de gratis software die de publisher dan beschikbaar stelt, ook wel bekend als het gaming platform. Bekijk zelf of je jou favoriete spel kunt vinden tussen de game key discounter!

Hoe zijn de game keys zo goedkoop?

Gamediscounter.nl koopt alles digitaal in en leveren alles digitaal. Hierdoor hebben ze geen fysieke voorraden en dan scheelt een heleboel kosten. Verder hebben ze geen verzendkosten, aangezien ze de codes op je scherm in je e-mail leveren. Ook hebben ze een groot deel van het proces geautomatiseerd, waardoor ze niet veel personeelskosten hebben. Daarom is het mogelijk dat ze de games en software stukken goedkoper kunnen aanbieden dan andere gamewinkels. Ze hebben dus de beste game key discount. Zodra je de code hebt ontvangen hoef je deze alleen maar in te voeren op het betreffende gaming platform en het spel te downloaden. De software of spel blijft van permanent gekoppeld aan jouw account, zo heb je altijd toegang tot het spel of de software. Dit geldt ook wanneer je een nieuwe PC, console koopt. Download je gamekeys nu en krijg de beste game key discount! 

GamekeyDiscounter.nl

Gameplay video’s

Naast de game key discount bieden ze ook gameplay video’s. Dit zijn Nederlands gesproken gameplay video’s en game video’s. Elke dag wordt de site uitgebreid met nieuwe gameplay video’s, maar ook met reviews, walkthrough video’s van nieuwe games en games die al uit zijn. Deze gaming video’s zijn super handig als je opzoek bent naar een nieuwe game, maar eerst wilt kijken of je de game wel wat vindt. Twijfel niet langer en maak gebruik van de game key discount!