PC gaming vd console gaming

Sinds jaar en dag wordt er al uitgevochten op het internet welk apparaat beter is om je games op te spelen. De pc of spelcomputer. Tegenwoordig liggen de pc’s en spelcomputers zo dicht bij elkaar dat het moeilijk kiezen is. Ze hebben beide hun voor- en nadelen. Zoals de prijs. Jarenlang was de pc duurder de een spelcomputer en dus geen optie voor iemand die alleen maar spellen speelt. Je kan bij gaming pc van lalasshop.nl zelf in elkaar zetten en dan zo duur maken als je zelf wilt. Als je een computer kan bouwen met dezelfde specificatie als een Xbox of Playstation 4 pro voor minder dan €400 dan bij jij de ultieme koopjesjager. 

Prijs

Tegenwoordig is een pc niet veel duurder dan een spelcomputer. Een vergelijkbare Ryzen game pc bouw je voor iets minder dan €530. Of voor €830 heb je een super krachtig game-monster die rondjes rent om de spelcomputer. Kijk voor verschillende op game pc webshop. Een nadeel is dat je consoles niet kan upgraden wat bij een pc wel gaat. Een andere videokaart in je spelcomputer schuiven gaat niet zomaar. De aanschaf van een pc is misschien wel wat duurder maar je kan het wel makkelijker upgraden waardoor je uiteindelijk toch goedkoper uit bent. Voor een klein bedrag heb je weer de allernieuwste games. 

Je gezondheid

Wanneer je veel achter een computer zit krijg je te maken met stralingen die uit de computer komen. Je kan bij lalashops zoutlampen bestellen. Deze hebben als voordeel dat ze stralingen verminderen. Het zuivert de lucht en zorgt ervoor dat het giftige stoffen uit de lucht haalt. Het verminderd ook nare geurtjes. wanneer de lamp warm wordt gaat hij negatieve ionen uitstralen. Dat zorgt voor een verbetering van het leefklimaat. Ionen zijn moleculen of atomen die elektrisch geladen zijn. 

Geef een reactie