Gamers blog

Met een gamers blog blijf je altijd op de hoogte

Ben jij een echte gamer? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven. Want hoe weet je anders welke spellen er in de uitverkoop zijn in de Playstation Store of Steam? Of welke games er binnenkort klaar staan voor release? Waar lees je anders reviews zodat je weet welke games de moeite waard zijn en welke absoluut niet? Een gamers blog zorgt dat je op de hoogte blijft en je geld uitgeeft aan de juiste dingen.

Releases

Reviews zijn alles

Er zijn talloze Youtubers, schrijvers en andere game recensenten die van alles schrijven over de games die de moeite waard zijn en welke je beter links kunt laten liggen. Soms die je door de bomen het bos niet meer. Daarom is het goed om niet alleen reviews te lezen maar ook te beslissen welke reviewers bij jou passen. Je moet er eentje vinden met een soortgelijke smaak en manier van spelen. Vond jij Last of us bijvoorbeeld een fantastisch spel? Dan is dit je graadmeter in het zoeken naar een goede reviewer. Zoek iemand die dit ook een geweldig spel vond en die dus dezelfde smaak heeft als jij als het op games aankomt. Zo is het slim om een aantal games te verzamelen die voor jou in die categorie vallen en een reviewer te zoeken die dezelfde games waardeert. Zijn mening zal jou meer sturing geven in je aankopen.

Playstation

Verschillende platforms

Er zijn zoveel platforms om games aan te kopen dat je soms echt niet meer weet waar je het zoeken moet. Steam, de PS Store maar ook via EU en andere developers kun je direct aankopen. Dan zijn er nog de fysieke winkels. Je houd al die dingen onmogelijk bij. Daarom is het fijn om een plek te hebben waar iemand jou telkens even helpt herinneren dat de sale er weer aankomt en welke games er in de aanbieding zijn.