Playstation Plus Verlengen

Lekker gamen in je vrije tijd

Vandaag de dag zijn de games van een console net echte films waar je in zit, realistisch met flitsende beelden waar je zelf in een spannend verhaal of een leuk spel zit. Een playstation is een van de meeste gebruikte consoles door gameliefhebbers, veel hebben om het plezier te vergroten Playstation Plus aangeschaft. Maar hoe moet je Playstation Plus Verlengen als je een abonnement hebt? Met het abonnement heb je meer speelplezier met je vrienden online, kijk voor de mogelijkheden die je hebt, vergroot je lol met vrienden en familie.

Playstation Plus Verlengen

Wat kun je met Playstation Plus doen?

Met een abonnement kun je het meeste halen uit je spelcomputer, of dit nu de PS3 of PS4 is. Om een abonnement af te sluiten heb je wel een account nodig bij Sony Entertainment Network master, in de store van Playstation kun je dit zo kopen. In de app op je smartphone kun je ook een abonnement kopen, ook met een cadeaubon kan je een abonnement kopen, tenminste als je nog geen account hebt. Heb je wel al een account en wil je Playstation Plus Verlegen dan moet je een nieuw abonnement kopen in de store. Activeer je nieuwe abonnement voordat het abonnement wat je nu hebt afgelopen is.

Playstation Plus Verlengen

Zijn er voordelen aan een abonnement?

Playstation Plus verlengen biedt vele voordelen tegenover het spelen zonder abonnement, om te beginnen heb je iedere maand twee gratis games die je mag spelen. Deze kun je op je eigen Playstation downloaden en dan spelen, als dat niet cool is. Na een maand zijn de games weg en worden vervangen door twee nieuwe, zorg dus dat je deze op tijd in je bezit hebt. Zit je midden in een game dan heb je mogelijkheid om je vorderingen op te slaan, ook niet onbelangrijk als je al ver in een spel bent. Deze opgeslagen spellen kun je op iedere willekeurige console openen, ook bij vrienden thuis dus. Natuurlijk krijg je ook korting op nieuwe games die je koopt.