lasergame

Lasergame de game voor buiten

Lasergamen is hartstikke leuk om samen met vrienden, collega’s, familie en klasgenoten te doen. Bij lasergame kan je lekker actief bezig zijn en kan je helemaal opgaan in de spanning en sensatie van het spel. Je werkt samen en probeert zo het andere team uit te schakelen. 

Wat is lasergame

Lasergame is een spannend spel wat als doel heeft om het andere team uit te schakelen. Het team uitschakelen doe je met behulp van een lasergun. Uit deze lasergun komen onschadelijke infrarode stralen die de tegenstander kan afschieten zodra een laser zijn lasergun raakt. Is de tegenstander geraakt? Dan verliest hij punten en uiteindelijk levens. Door te schuilen achter objecten of muren kan je de lasers ontwijken en nog steeds mensen afschieten. Dit spel doe je in teams en aan het einde van het spel kan je de punten van de teams vergelijken en wie de meeste punten heeft wint. Naast de punten bekijken van de teams kan je ook naar de individuele punten kijken en daaruit een individuele winnaar benoemen.

Lasergame een fysiek computerspel

Gamen achter te computer of met de playstation is super leuk en verslavend. Maar je kan ook van je stoel afkomen en een game in het echt doen. Met lasergame huren kan je zelf een gave locatie maken of uitzoeken en je eigen spel maken. Zo kan je real life overwatch, call of duty of fortnite spelen. Pas de locatie aan op wat jij leuk vind, ben jij geïnspireerd door call of duty maak er een gaaf oorlogsgebied van door een rookmachine te huren en in leger outfits te spelen. Daarnaast ben je door een lasergame te huren helemaal vrij in de spelvormen die je kiest. Wel blijft het een spel wat je in teams speelt dus je moet elkaar helpen en de andere zien te verslaan binnen de tijd. Maar hoe je dit verder wilt invullen sta je dus helemaal vrij in. 

Gamen is heel leuk en verslavend maar dit kan je ook is afwisselen door het spel meer tot leven te brengen. Dit kan je doen door een gave locatie op te zoeken en met je vrienden een lasergame te huren. Zo bepaal je zelf hoe je jouw favoriete game tot leven brengt. Bij lasergamesethuren.nl kan je zelf een lasergame set samenstellen en de goede hoeveelheid guns huren voor jouw avontuur. 

Geef een reactie