Asus

Asus: de veelzijdige producent van moderne technologie

Wie heeft er nog nooit een laptop van Asus gezien? Precies, niemand. Op kantoren, voor thuisgebruik en op scholen wordt Asus al jarenlang ingezet. Het bedrijf is producent van computers, smartphones en onderdelen voor computers. Asus maakt ook veel moederborden voor verschillende processor fabrikanten, waaronder Intel en AMD. Asus maakt daarnaast ook nog videokaarten, barebone-pc’s en netwerkproducten.

Asus usb

Het begon met moederborden

Asus is dus van vele markten thuis. Ze staan echter het beste bekend om hun laptops. Het bedrijf werd in 1989 opgericht en begon allereerst met het maken van moederborden. Deze productie loopt dus opmerkelijk genoeg nog steeds. In 1996 begon het bedrijf met servers die uiteindelijk ASUSPRO gingen heten. Een jaar later begon de productie van laptops, waar ze tot op de dag van vandaag beroemd mee zijn. 

Populair

Asus is bovendien ook populair onder gamers. Deze doelgroep is vaak kritisch dus je kunt stellen dat wanneer de gaming wereld een specifiek merk of product goedkeurt, het aan veel eisen voldoet.

De monitoren van Asus zijn steeds meer in trek. Dit omdat er behoorlijk veel keuze is. Heb je een scherm nodig dat de snelle en goede graphics van de nieuwste games moet kunnen hebben? Dan zit je bij Asus goed. Maar ook voor simpel dagelijks gebruik en kantoorgebruik zijn de monitoren van Asus prima.

Asus

Naast Asus zijn er uiteraard nog meer merken om uit te kiezen. Als je door de bomen het bos niet meer ziet kun je altijd advies vragen van een expert voor je een aankoop doet.